Kurs og foredrag

Babymatkurs
Velkommen til kurs i hjemmelaget babymat. Dette kurset passer for deg som er gravid eller for dere som har barn under ett år. Det er god tid til spørsmål, kurset er både teoretisk og praktisk og det serveres gode smaksprøver til både små og store. Vi er opptatt av hva vi som foreldre kan gjøre for å gi barna våre den aller beste starten hva mat angår, og det vil være fokus på smakfull, næringsrik, sunn og bærekraftig mat til de minste. Her lærer dere å koke kraft (eventuelt gode alternativer til kraft og hvor man kan få tak i det), brød som lager seg selv, moser, supper, pålegg, og også noe søtt. For mer informasjon, tid og sted, se her. Du kan også sende meg en mail på mette@margitvea.no. Kurset kan også holdes hjemme for en mindre gruppe, ta i tilfelle kontakt på mail.
Fermenteringskurs
Som ernæringsterapeut synes jeg det er utrolig viktig å formidle hvordan mat påvirker deg og helsen din. Ved å lære om ulike råvarer, teknikker og enkle valg i hverdagen kan du få mer overskudd og glede i hverdagen, og det blir også enklere å ta de riktige valgene. Som kursholder for Margit Vea AS har jeg muligheten til å formidle mitt budskap for en gruppe, og jeg stortrives med å holde disse kursene. Jeg holder flere ulike typer kurs, både generelle fermenteringskurs der vi går innom flere ulike temaer og også mer spesifikke kurs. I bunn ligger alltid at en god helse bygges gjennom det vi putter i munnen. På alle våre kurs får du smaksprøver på god og næringsrik mat. Vi tilbyr også kurs i hverdagsmat, sunn sjokolade, rå kaker, is og annen kosemat. Ta kontakt på mette@margitvea.no eller se her for fullt kurstilbud. Finner du ikke det du er ute etter så send meg gjerne en mail!
Foredrag