Om meg

Hei og velkommen til min side!

Jeg er opptatt av en helhetlig helse, og ikke minst at vi gir barna våre det beste! Etter at jeg fikk mitt første barn i 2012 har interessen for ernæring, helse, naturlig livsstil og hvordan dette henger sammen med hvordan vi har det bare økt. Mat begynte tidlig som et interessepunkt, med spiseforstyrrelser. Reisen min gikk videre inn i fitnessverden, dietter og en hverdag styrt av trening. Så ble jeg gravid, og fokuset ble endret fra meg til mitt ufødte barn. Det viktigste var at han var frisk og fikk det han skulle.

Siden da har jeg fått 2 barn til, og interessen har ikke blitt mindre. Jeg mener det meste henger sammen. Hvordan vi har det, hva vi spiser, hva vi tar opp, hvordan vi lever, hvordan vi oppfatter oss selv og de rundt oss. Stresset i dagens samfunn. Jeg har jobbet meg fra fraværende energi og en fordøyelse som ikke spilte på lag, til en hverdag med overskudd og energi, og håper å kunne hjelpe deg med det samme!

Helse og ernæring er et fagfelt som hele tiden er i utvikling, og det oppdages nye ting til stadighet. Jeg elsker å lære og lese, og gleder meg til å fordype meg ned i nye emner som jeg kan dele med deg. Mitt mål er å opplyse slik at du kan ta et bevisst valg 🙂

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt!